Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 3 in /home/ngziwxlt/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 3 in /home/ngziwxlt/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985
صادرات ماهی سالمون گوشت قرمز - فارود صنعت

صادرات ماهی سالمون گوشت قرمز

آیا می دانستید وجود رنگدانه های کارتنوئیدی (آنتی اکسیدان و ضد سرطان) و تغذیه ماهی سالمون باعث قرمز بودن گوشت ماهی سالمون و صادرات آن گردیده است.
ماهی سالمون از گوشت قرمز برخوردار بوده و نوع تغذیه ماهی باعث این امر می شود. صادرات ماهی سالمون گوشت قرمز نیز به دلیل سالم بودن آن است. رنگدانه های کاروتنوئیدی باعث به وجود آمدن بافت قرمز در ماهی می شوند و آستاگزاتین موجود در رنگدانه ها که به وسیله فیتوپلانکتون ها وارد بافت ماهی می‌شود باعث قرمزی آن و ضد سرطان بودنش می گردد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما